Bilder från 2018

God Jul alla läsare!
Vill rikta ett stort tack till er som tar er tid och läser mina inlägg och förhoppningsvis inspirerar jag er och bidrar med några tips då och då. Alltid lika kul när ni hör av er via mail och liknande med frågor eller råd. Det ger en ännu mer kraft att fortsätta skriva om mina fisketurer och erfarenheter.

Nu tänkte jag bjuda er på ett inlägg som brukar vara återkommande på min blogg, nämligen ett inlägg endast följt av bilder från det gångna året. Och i slutet av det här året kommer min årskrönika där jag försöker summera detta året. Men först året i bilder!
Jag säger som Maui i filmen ”Vaiana” – Håll till godo

2 svar på ”Bilder från 2018

 1. Hej!
  Riktigt fin blogg du har. Fina bilder, flugor mm.
  Fortsätt med det.
  Ha fint 2019

  Ola

 2. Hej!
  Tack! Det uppskattas att höra 🙂

  Detsamma!
  Mvh Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *