Jakten på dom stora kräftätarna fortsätter…

Abborråret startar strålande...

Abborråret startar strålande…

Egentligen skulle denna dag spenderas för produktfoto till ett par tester men det visade sig omöjligt att komma ut på sjön för just detta… Ryktet om en isfri ramp stämde men längre bort på fjärden fanns ett istäcke som inte gick att forcera… Istället blev det en tur med siktet inställt på kompletteringsfoto för abborrartikel o se det gick bra 🙂 Abborråret har startat grymt bra!!! Blir bara bild på en av fiskarna, resten kommer snart…

//Jan O

 

1 svar på ”Jakten på dom stora kräftätarna fortsätter…

  1. Var det kanske er jag såg idag, vart en 8hgs i topp för mig. / Mannen i röd flytoverall. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *