Premiärvisning av nya ”Ge fan i våra vatten” flytvästen…

Nya grymma "Ge Fan" flytvästen...

Nya grymma ”Ge Fan” flytvästen…

Igår hade jag återigen nöjet att fiska med en kille som verkligen kan det här konstiga med sportfiske. Pär Lindberg, marknadschef på Sportfiskarna, o jag letade efter dom stora abborrarna i min lilla hemmasjö. Hur det gick med fisket? En kräftbur, drillad tills den var helt slut men som ändå slet sig vid båten och ett gäng fina men inte så stora abborrar… 😉 Den stora behållningen var nog ändå att få både testa och se de nya ”Ge Fan” flytvästarna med Erik Ohlssons grymma ”Ge Fan” logga. Jättekul som första mediaföretag att få både kika o testa dom. Det här var ett av dom få tillfällen jag nästan önskade att någon av oss trillat i, men dom funkar ändå, tro mig. Dom är tillverkade av svenska Baltic Lifejackets som gjort flytvästar sedan 1977.

Finns även som vanlig flytväst...

Finns även som vanlig flytväst…

Dessa finns snart att köpa hos Sportfiskarna och i kommer själva att köpa några av dessa för att stödja ”Ge Fan” projektet och på något bra sätt dela med oss av dessa till våra läsare, så håll koll på FishEco eller +MagazineFishEco framöver…

"Skitsnygg" väst som kan rädda liv...

”Skitsnygg” väst som kan rädda liv…

Ps, för sjutton! Gå med i Sportfiskarna om du inte redan gjort det. Den enda och bästa organisationen som företräder både oss sportfiskare och fisken! Gå med här! Du får ju både tidning och godkänd våg på köpet!!!

//Jan O +FishEco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *