Camp Mayfly

Camp mayfly har jag i många år hört mycket gott om ett ställe med strömmande vatten och chans på grov fisk med hela och fina fenor. Äntligen hade jag och min far hittat hit till en liten ort strax utanför Karlshamn ligger det en riktigt fiskepärla. Otroligt vackert och med gott om fina ställen att fiska av. Tommy som driver stället är också en riktigt trevlig kille med gott om goda tips som han gärna delade med sig av. Vi hade bokat in en dag då det var så kallade sommarkort dvs något billigare kort. Priset är högt men fisket och vattnet lever upp till de höga priset och förväntningarna.

Redan i mitt andra kast tog en rejäl båge min torrfluga som var en stor imitation av trollslända. Fisken gjorde ett par rejäla rusningar och pang så small linan, surt men dagen hade bara börjat.
De var gott om fiskar som vakade och jag tappade en handfull fiskar och bommade flera mothugg och jag var väl för het eller får jag skylla på utrustningen för jag lyckades inte landa någon fisk under hela dagen trots flera försök. Desto bättre hade de gått för min far som stoltserade med en fin regnbåge på ca 2-3 kg.
Min käre far som nu för första gången som han uttryckte de slog mig då han fick fisk och inte jag vilket inte har hänt någon gång tidigare men någon gång skall väl vara den första. Vi få hoppas det inte blir en vana bara.

Norrefors är ett ställe jag varmt kan rekomendera med fint vatten, huggvillig fisk och vacker natur.

Snart blir det en tur till Harasjömåla på återseende.
Sktifiske på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *