Borrsjöån

Nu har äntligen mitt minneskort dykt upp med lite av bilderna från resan till Borrsjöån.
Jag och min käre far och fiskekompanjon hade bestämt oss för att tar en liten roadtrip mot Falun och testa Borrsjöån och sedan på vägen hemåt testa något annat spännande.Inför denna resan hade vi lånat oss en husbil vilket var oerhört praktiskt vid denna typen av resor. Vi rullade iväg sent på natten och anlände till vid Borrsjöån vid 7-tiden på morgonen.
Väl framme konstaterade vi att regnet vräkte ner och en tupplur satt på sin plats.

 

 

 

 

 

 

 

Efter lite frukost begav vi oss ner mot vattnet och de var en fin sträcka som låg framför oss. Lite aktivitet från fisk, knepig terräng, regn och lågt vatten gjorde de svårfiskat.

Dagen flöt på och fisken uteblev. Dag 2 var det bättre väder och fisket var bättre med en riktigt stor fisk som tog min fars fluga men som tyvärr slet sig. Jag landade två fina regnbågar fångade på torrfluga precis innan en mindre forsnacke.

På våran väg hemåt så stannade vi till vid ett riktigt trevligt vatten i närheten av Västerås, Hedströmmen. Många fina sträckor och trevlig natur runt vattnet och jag kan tänka mig att man vid rätt tillfälle kan ha riktigt fint fiske här dock så hade vi lågt vattenstånd även här. Framåt kvällningen började fisken lite smått vaka och jag lyckades få en mindre öring och missa ett par hugg.

Efter mörkrets intåg så begav vi oss vidare hemåt mot kära småland.
Men Hedströmmen skall vi ge en ny chans inom snar framtid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *