Jakten på 120+ går vidare…

Paravanerna får jobba...

Paravanerna får jobba…

I många år har jag letat efter en speciell fisk, en speciell gädda… Den har gäckat mig i Sverige, Finland och i Tyska Rügen… jag pratar om gäddan som är 120 cm lång å gärna lite till 🙂 Jag vet att den finns där och att den också väntar på mig… kanske inte lika ivrigt som jag väntar men ändå. Gårdagens jakt var en riktig tuff tur. Först is vid rampen, när vi väl hittade isfri ramp så låg det istället is längre ut som hindrade oss i flera timmar tills vi bestämde oss för att chansa.

Det blev 40 minuters isbrytning och nervös väntan på om det sedan skulle bli öppet vatten… vilket det gudskelov blev.

Linus fick drilla fin fisk...

Linus fick drilla fin fisk…

 

Med bara tre timmars effektivt fiske så förvaltade vi ändå tiden väl. Min vapendragare Linus vann Sten, sax, påse å fick förmånen att kramas med den här vackra fisken.. Totalt blev det tre ina fiskar varav en riktigt fin krokodil…. dock inte den jag väntar på… men snart så 🙂

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *