Idag blev det fiske med Andreas Ollinen från Sportfiskarna….

Andreas Ollinen

Andreas Ollinen med flott gädda…

En av fördelarna med att arbeta med sportfiske och fuska sig fram med lite journalistik är att man får möta så många intressanta människor. Med mig i båten idag hade jag Andreas Ollinen. Andreas är sedan tre månader tillbaka PR- och kommunikationsansvarig hos Sportfiskarna, en ny tjänst på vårt förbund som inte funnits förut. Andreas har en riktigt intressant bakgrund, fiske och naturintresse sedan barnsben, en juristexamen som på livets underliga vägar ledde honom till arbete både i Pakistan och Bosnien för att sedan verka som politiskt sakkunnig på regeringskansliet och nu som sagt PR- och kommunikationsansvarig på vårt förbund.

Andreas kunskaper om hur det fungerar i maktens korridorer är självklart en stor fördel för Sportfiskarna som organisation och för oss som medlemmar. Under vårt fiskafänge idag, som förövrigt handlade om djupjiggning efter gädda, hade vi mycket intressanta diskussioner om allt från laxfiske till tillståndet i världen 🙂 Om vi fick någon fisk? Jajamen, det blev två flotta gäddor för oss var, Andreas kan fiska, å det är bra det 🙂

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *