Gäddfeber

Nu har gäddfebern gripit ett ordentligt tag om mig. Dels har det planerats mycket kring den stundande gäddfestivalen som föreningen arrangerar i oktober. Sedan har det varit en artikel i tidningen om festivalen och många verkar dra stora gäddor där ute nu dessutom.

image

Bild från tidningen – Foto taget av Markus Danielsson/Barometern

Förutom familj och hus så jobbar jag för tillfället sex-dagars veckor på jobbet (drygt!) så man hinner inte med mycket annat än att jobba.

pikebla01

Med barn som älskar filmen Frost så fick denna flugan namnet ”Elsa”

Men imorgon finns ev en lucka för lite fiske och då blir det gädda. Sedan skall en vecka till härdas ut innan man går på lite mer semester!

340

Sparkle Hair från www.mayfly.se

För att stilla gäddfrossan lite har det blivit lite nya gäddflugor och jag har testat ett för mig nytt material. Sparkle Hair från Sybai som finns på www.mayfly.se. Ett väldigt lättjobbat och trevligt material som rör sig otroligt fint i vattnet.

pikebrun01

Jag har fått många förfrågningar om jag säljer flugor framförallt på squirmy flugor på sistone men även gäddflugor så jag har lagt upp en sida för flugor som jag säljer nu. ”Flugor till salu” heter fliken. Finns inte så mycket där ännu men det kommer. Nu skall jag fortsätta titta på den bästa serien på länge ”Stranger things”

Skitfiske på er

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *