Gäddfabriken

Nu ligger äntligen den nya sidan för Gäddfabriken uppe!

Här hittar ni det mesta inom gäddflugbindning. Till de flugor som jag lägger upp på sidan så använder jag nästan uteslutande material som finns hos gäddfabriken.se. Skulle ni undra över något material eller vad jag använt för material i någon fluga?

Ja i sådana fall är det bara att dra iväg ett mail till flugfiskarenismaland@gmail.com

På tal om gäddfabrik så håller är vår (föreningens) gäddfabrik i full gång nu. Vi har satt in 20 gäddor som redan har påbörjat leken och inom kort skall de stora ut och sedan är det bara att vänta in en massa gäddyngel förhoppningsvis. Jag kommer givetvis att dokumentera detta och det kommer upp här på bloggen så småningom. För övrigt kan jag också tillägga att imorgon (fredag) är det sista dagen som det är lovligt att fiska gädda och abborre i Kalmar län. För detaljerad karta kan ni kolla on på länsstyrelsens hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *