Hett i Alsterån

an1

Tyvärr var inte fisket särskilt hett denna dagen men det var otroligt varmt, årets hittills varmaste dag. Jag var här tillsammans havsöringskungen från Öland John och det var hans första fisketur i strömmande vatten.

an3

Vi såg ett antal vak men fisken ratade våra flugor tyvärr. Vi började vårt fiske runt 8.00 och ju längre dagen gick desto varmare blev det och efter lunchen var det dags att bege sig hemåt. Alltid lika trevligt fiske i Alsterån men tyvärr ingen fiskelycka denna gång. Men vi kommer snart tillbaka.

an2

Ett fint parti av zon 3 som brukar bjuda på fint torrfluge-fiske.

Ikväll blir det abborrefiske! Och imorgon är det dags för tävling på bloggen och Facebook-sidan. Håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *