Sportfiskemässan 2023

Sportfiskemässan 2023. Vilken succé!
Som vi besökare och utställare har längtat efter denna uppstart på säsongen. Det var fyra år sedan senaste mässan pga det hemska viruset som har ställt till det på så många vis. Mycket har hänt sedan förra mässan. På ett sätt så känns det som igår man träffade många bekanta som har så mycket gemensamt med, det blir liksom så lätt att prata med andra likasinnade och trots att det var flera år sedan vi senast sågs så känns det inte alls så. För egen del så har fisket gått från att vara skrivande på lite hobbynivå till att numera frekvent skriva artiklar för olika tidningar och vara redaktör för flugfiskedelen i MagazineFishEco. För första gången så tillhörde man dem som var utställare på mässan och inte besökare som tidigare gånger. Det var fantastiskt roligt att representera FishEco på mässan och vi tog tillfälle i akt att skapa många nya kontakter och spika lite kommande reportage för tidningen. Det var också roligt att träffa flera gamla vänner som man inte träffat på länge. Det var uppstarten för säsongen 2023 och det kommer bli en säsong att minnas det är jag övertygad om.

Ett litet urval av bilder från mässan kommer här.

Missa inte att kika in vår mässfilm på Youtube-kanalen Every Fish Counts

2 svar på ”Sportfiskemässan 2023

  1. Pingback: Bloggnytt - Sportfiskemässan 2023! | FishEco

  2. Pingback: Trevligt blogginlägg av Flugfiskaren i Småland om Sportfiskemässan 2023 – Baitlove - Everything from Beginners to Pro %

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *