En månad kvar

viken

En fin vik som brukar hålla stor fisk

Nu är det bara en månad kvar tills Bergkvara Gäddfestival 2015 drar igång. Den 24-25 oktober kommer tävlingen vara och det är jag tillsammans med några andra i föreningen som startat upp denna tävling. Syftet med tävlingen är att dra in pengar till föreningen för våra kommande projekt och b la med att kunna jobba vidare med vår gäddfabrik. Men det är också en kul grej att samla mycket fiskeintresserat folk på en plats och ha två jäkligt roliga dagar tillsammans. Sedan händer det lite nytt i vår lilla kommun. Jag hoppas också att tävlingen ger folk mer insikt om gäddans värde i våra vatten.

festivalen

Det är stort intresse för festivalen och många föranmälningar har kommit in och det ser ut att bli många tävlande både från båt och land. Reglerna är enkla, längsta gäddan vinner och den skall vara tydligt fotograferad med måttband. All gädda skall återutsättas.

Jag är väldigt glad och tacksam åt våra sponsorer Fly-dressing, CWC/Strikepro och Fishline som sponsrat med fina priser till tävlingen.

Så missa inte detta nu!

Skitfiske på er!

pokal

Vem skall det bli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *