Ny plattform, nytt utseende och ny adress!

Nu har jag lämnat blogspots platform för att testa wordpress som så många andra, förhoppningsvis blir det ett enklare att läsa och snyggare design på sidan. Dessutom för att göra sidan än mer seriös så byter jag adress till www.flugfiskarenismaland.com

Hoppas ni gillar den nya sidan och fortsätter följa de som händer här.

Här näst blir det en tur i nästa vecka till Bondemöllas sportfiskeanläggning, skall bli spännande då jag hört mycket gott om det stället men aldrig varit där. Efter det blir det en tur till Ödevatas fina vatten för att fiska gädda och självklart med fluga.

 

Skitfiske på er!

3 svar på ”Ny plattform, nytt utseende och ny adress!

  1. Jag var i bondemölla för ett litet tag sedan nymfer som haröra är kanon och om du vill kan du ju pröva något helt annat jag kallar flugan pride, den funkade för mig.
    Kolla min blogg om du vill ha reda på hur den ser ut.
    Elegantfly

  2. Jag var i bondemölla för ett litet tag sedan nymfer som haröra är kanon och om du vill kan du ju pröva något helt annat jag kallar flugan pride, den funkade för mig.
    Kolla min blogg om du vill ha reda på hur den ser ut.
    Elegantfly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *