Bokdag

Äntligen!
Idag har solen tittat fram ordentligt och de har varit runt 10 grader i luften och solen har strålat. Snön smälter och man känner suget efter öppna vatten, fågelsång och att få blöta årets första flugor.

Först på tur för min egen del bli Hossmoån och ett allvarligt försök på tvåhandsfisket som jag fortfarande inte känner mig helt hemma på.

På lunchen idag så passade jag på att njuta av vårsolen några minuter och låna lite böcker på vårt härliga bibliotek i Kalmar. Hittade en hel del trevliga fiskeböcker, men fastnade framförallt för boken ”Flugnörd” som är skriven av Steven Goldfine. Väldigt trevlig layout i boken, fina flugor och lättläst. Boken finns för övrigt att köpa här Bokus- Flugnörd

Sedan blev det några böcker om ekologiskt fiskevård där det finns en hel del tips på hur man restauera vatten och mycket annat som kan komma till nytta under mitt egna fiskevatten projekt.

Kloka ord 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *