När det stämmer så stämmer det rejält!

Hemma från fantastiska Holland, min femte eller sjätte tur, ska bena i det senare men lite mosig i skallen så ni vet…

Vi hade bestämt att denna tur skulle handla om gädda, bara gädda och inget annat än gädda. Det blev inte så… för att göra en lååång historia kort blev det en av dessa turer när vi gick tvärt emot regeln som säger att man ska ”stick with the plan” och faktiskt inte gjorde bort oss. Fyra dagars abborrfiske resulterade i vad vi utan tvekan kan kalla vårt livs sportfiskeupplevelse, den har toppat allt! Med ”vi” menas jag och en av mina allra bästa vänner, Linus J, som jag delat så många roliga och stundtals helt kassa fiske med runt om i Sverige och i Europa… Ps, tack Linus för att du står ut med klantiga JanO 🙂

Bjuder på en bild på en fantastisk abborre på 2730 gram och 51 cm. Det är inte den största denna resan 🙂 Men det kommer i en artikel i nästa MagazineFishEco. Den ska ska skrivas nu så det här blev allt för denna gång.

Skitfiske på er alla!

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *