Efter regn kommer sol eller vilket galet fiske!

Kay Steinwerth bara skrattar åt huggfesten vi hade idag :)

Kay Steinwerth bara skrattar åt huggfesten vi hade idag 🙂

Jag antar att ni har hört uttrycket ”efter regn kommer sol”? Så var det idag J Efter gårdagens elände när vi hamnade i ett område med förhöjd salthalt, vilket för gädda är samma som att hamna i ett rum med katter när man är allergisk, vände det totalt! För att göra en lång historia kort så hade vi ett grymt fiske med totalt 32 gäddor fångade och mångfalt fler kontakter.

Till o med Jan O lyckades idag ;)

Till o med Jan O lyckades idag 😉

Jag vill gärna spara detaljerna eftersom det kommer en artikel i +Magazinet om hela vårt fiske med UV-beten men jag kan säga att vi bytte färg på våra beten hela tiden, vartefter ljuset förändrades och beroende på vilket färg vattnet hade i just det område vi fiskade för sekunden. Ett intelligent och spännande sätt att fiska påsom jag faktiskt inte kan säga att jag varit med om förut…  Allt detta är ett tänk signerat av Kaj Steinwert, vår guide och hjärna bakom satsningen på UV-serien Dexter shads från Illex…. Jo, vi tog nästan dubbelt så mycket fisk som dom andra båtarna, osvenskt att säga så jag vet… men så är det ändå.

Micke Tono med en flott fisk på UV-Dexter....

Micke Tono med en flott fisk på UV-Dexter….

Ps, jag måste hålla på dom bästa bilderna till +Magazinet, annars blir chefredaktör Wiman arg 😉 Därför blir det inte så många bilder men vi har två dagar kvar 🙂

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *