Äntligen en tur till havet

Pandemin har ju ställt till det för de flesta av oss och saker är inte vad de brukar vara. Jag har själv ägnat mig mer åt Street Fishing i år, men jag tycker att det passar som hand i handske med LRF. Liknande mentalitet, liknande utrustning, bara lite olika vatten. I helgen beslutade jag mig dock för att ta spårvagnen ut till havet då väder och vind var ok och antalet badturister är nere på det underbara antalet noll.

Jag förberedde mig för att eventuellt få någon välgödd skrubba så jag hade ett lite grövre dropshot spö och en vikt på 10 gram. Valde dock en liten krok i storlek 8 och fiskade med Isome jiggar. Tyvärr fick jag ingen skrubba men hade ett trevligt fiske med flera huggvilliga små vitlingar. En bra dag där LRF mer blir till avkoppling och meditation än något annat.

Bekant bild, här sker ofta första kastet vid Saltholmen
Liten vitling
Vitling med fina färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *