Om bloggen

Den här bloggen handlar om fiske, och då till allra största delen den disciplin av sportfiske vi kallar Light Rock Fishing. Detta är enkelt uttryckt att fiska i havet med små artificiella beten, tunna linor och väldigt känsliga spö. HÄR kan ni läsa mer.

Jag började mitt bloggande på en annan, numera nedlagd blogg. Där skrev jag om blandat fiske, men ju mera jag fiska LRF, ju mer vill jag fokusera mitt skrivande kring den disciplinen, så jag slog mina påsar ihop med Fisheco och startade denna bloggen.

Från början var detta en ”standardblogg”, med en hel del korta inlägg, men idag verkar det som om Instagram har tagit över den rollen får många skribenter och jag kan se varför, det är lätt att lägga upp bilder där medan man är ute och fiskar. Så jag vill kombinera denna bloggen med Instagram, där jag givetvis hoppas ni vill följa mig.

Så min tanke är att succesivt gå över till att bloggen innehåller länge texter, som fördjupande artiklar, och på Instagram kan ni följa mig när det händer så att säga.

MVH

Mattias

Jag med torsk från centrala Köpenhamn, tagen på en liten jigg.