Årets första fiske

2024.
Nytt år och nya äventyr. För tillfället känns fisket långt bort då det är flera minusgrader ute och varit så sedan en tid tillbaka. Vi var t om nere och snuddade på minus 20 grader här och det är inte alltför vanligt i sydöstra Småland.

Men 2024 började traditionsenligt. Fiske med min dotter Siri, en fin tradition som vi har och något som jag värdesätter högt. Vi hade efter några dagar med minus haft plusgrader i en vecka innan nyår så det såg ändå lovande ut inför nyårsdagen. Vi begav oss till Hultsby sportfiske för att blöta lite flugor. Vi hittade lite fläckar med öppet vatten och huggvilliga regnbågar. Kolla in filmen här nedan från dagen.

2 svar på ”Årets första fiske

  1. Härligt ställe, längtar tillbaka dit. Och att isen släpper…

  2. Ja verkligen! Skönt att våren äntligen verkar vara på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *