Minnen

Just nu har en ny kallfront dragit in över Småland och det är kallt igen. Vintern känns olidligt lång och längtan efter våren är stor. Inte mycket fiske tillgängligt nu men det blev en tur till Öland förra helgen men även där ställde dåligt väder och lågvatten till det för oss.

Men snart drar fisket igång på allvar och allt händer mer eller mindre på en gång. Gäddfisket innan leken, havsöringsfiske, öring och regnbågspremiär i flera vatten och rätt var det är så är det dags för danica fisket.

Mycket är på gång detta året och om allt går som jag hoppas så kommer det bli ett spännande år med nya vatten och samarbeten.

Tills dess så bjuder jag på en favorit i repris. En helt fantastisk dag i Norrefors som jag delade med min gode vän Peter (Gälgreppet) förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *