Lite nya prylar

Idag dök det upp två paket adresserade till mig med fiskeprylar, alltid trevligt! Det muntrar upp nu när vintern kom tillbaka och det har legat på 5-10 minus nu i 2 dagar och det ser inte ut att bli varmare inom det närmsta heller tyvärr.

rio

En vinnande combo

Fishline.se som alltid levererar snabbt som tusan och som har väldigt kunnig personal var det ena paketet ifrån. Där låg min nya lina som jag tänkt skall lira ihop med Scott Radian spöet. Jag velade länge och väl om jag skulle satsa på en flyt eller intermediate lina men valet föll till sist på en flyt. En Rio Gold (Intouch freshwater) WF6 blev det efter rekommendation från Jonas på Fishline.se. Jag har fiskat tidigare med Rio Gold linan och gillar den skarpt, detta är en ny förfinad variant av den gamla Rio Gold linan så den kommer nog att sitta som en smäck. Anledningen att valet föll på en flytlina var att jag har en intermediate lina, Airflo Fortyplus #5. Det är en riktigt tung lina som jag säkerligen kan kasta med Radian 6:an. Vill man få ner flugan djupare med flytlina så går det ju också att köra med sjunktafs.

berkley

Från Fishline beställde jag också en våg. En digital våg från Berkley, så utifall att jag fångar en gädda i liknande storlek som den jag nyligen tog så kan jag få fram vikten på den, kan faktiskt vara rätt intressant ibland. En vågsäck från Rapala kom det från Beten.nu så att man det är så skonsamt som möjligt vid vägning av fisken.

Så nu är jag redo för årets säsong, nu får det gärna bli vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *