Bergkvara Gäddfestival

Gäddfisket är snart igång igen på allvar efter sommaren och gäddfestivalen kommer allt närmare. Lite nytt om regler som gäller kommer nedanför. Vill man anmäla sig redan nu så kan man maila till torsassportfiske@gmail.com annars kommer det gå bra att göra det på plats också.

Som det ser ut så blir det fina priser i potten!

Jag kommer förmodligen själv inte att kunna delta i tävlingen så skall ut och testa lite fina vikar i veckan som kommer. Har fått lite rapporter om att gäddfisket redan har börjat komma igång så skall bli otroligt spännande i oktober när fisket brukar vara på topp.

regler-tavling

Lite kort om reglerna

Välkommen till Bergkvara Gäddfestival, en fisketävling som hålls av nystartade föreningen Torsås Sportfiskeklubb i Bergkvara den 24-25 oktober!

Bergkvara Gäddfestival hålls den 24-25 oktober på Dalskär i Bergkvara. Dalskärs Camping håller öppet så möjlighet finns att hyra stuga. Fisket kommer ske runt Bergkvara och de som vill fiska från båt kan ta med sig sina båtar då det finns sjösättningsramp. Det finns också gott om fina ställen att fiska ifrån land på längs med kusten.

Det kommer att vara en tävling och där det blir en viss prissumma man vinner samt fiskeprylar från sponsorer. Regler är enkla och det är den längsta gäddan som vinner och endast catch and release gäller. Fisken skall återutsättas försiktigt och fisken skall fotograferas. Anmälningsavgiften är 100:- och anmälan sker på mail till torsassportfiske@gmail.com eller på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *