Recension av Howler Bros väska

bag4

Topo X Howler Field Bag

Nu har jag haft min Howler Bros väska ett tag och haft den med under ett par fisketurer och här kommer en kort recension av den.bag2

Jag har sedan något år tillbaka gått över från att använda fiskeväst till att köra med fiskeväska. Jag har tidigare använt Vision love handles, en trevlig och smidig väska men som blev lite för liten om man vill dra med sig systemkameran på fisket. Därför började jag leta efter större väskor och det finns mycket ute på marknaden från simms, patagonia mfl. Men jag fastnade för Howler Bros, dels för att den var jäkligt snygg men också för att jag diggar deras andra kläder mycket och dessutom verkade den fylla mina krav.

bag3

Gott om plats!

I väskan får jag plats med min systemkamera med monterad standardobjektiv, tre flugaskar samt en massa tafsmaterial, verktyg, myggmedel mm. Väskorna är handgjorda i Colorado, USA.

För mer info se

bag1

http://howlerbros.com/products/topo-x-howler-field-bag

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *