Buda på Livlinan2018

Ni som följt mig genom åren vet att jag då och då försöker bidra till någon form av välgörenhet och denna gången är det barncancerfonden som ska få sin del.

 

Jag deltar i Livlinan2018 ihop med jenzza.lures där vi bidragit med rykande heta beten/flugor och en fiskedag ihop med oss. Alla intäkter går oavkortat till barncancerfonden. Vill också passa på att tacka initiativtagaren Janne Knutsson som roddar i hela projektet Livlinan, superbra jobbat!!

Här är vår beskrivning i auktionen:

Jenzza.lures och Sussi Stridhs gemensamma projekt på temat cancer/överlevare. 2 st jerkar i Bokträ av jenzza där den blå är en one-of på modellen Hasslö jr, och den svarta en one-of modell. 17cm/100g resp 12cm/60g. 2 stycken gäddflugor knutna av Sussi, den rosa är ledad med dubbla enkelkrokar och ca 25cm, den svarta är knappt 20cm med en enkelkrok. Betena ligger i en trälåda tillsammans med ett värdebevis där vinnaren av auktionen tillsammans med en vän får en heldags fiske med jenzza och Sussi. Båtfiske, vadfiske eller isfiske enligt vinnarens önskemål, lunch och fika ingår.

 

 

Så detta är vad vi lagt tid och pengar på att knåpa ihop så nu är resten upp till er vad ni tycker detta är värt och bara det att få en fiskedag ihop med mig och Jens Norblad går ju inte av för hackor 😉

Här är länken till vår auktion: Livlinan 2018 jenzza.lures & Sussi Stridh

Men tiden är knappt, auktionen går ut på torsdag 1/11 kl 18:04!!!!

Det finns såklart massor av andra beten, flugor och annat att buda på så gå in på tradera och sök på Livlinan så får ni upp annonser från alla givmilda sportfiskare/betesbyggare och flugbindare.

 

 

Under tiden som livlinanauktionerna pågår så ska jag luta mig tillbaka och njuta av lugn och ro, eller egentligen inte då det är fullt upp på jobbfronten tills nästa fiskeäventyr ska genomföras.

Happy bidding och skitfiske!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *