Två veckor kvar!!!

Tills vi återigen är uppe i Storsjö Kapell på eventet Norrskensgädda!!

 

 

Nu är det återigen dags att samla gäddfiskare från hela landet för en gemensam sammankomst i en vacker fjällmiljö. Möt höstens färgsprakande fjäll om dagarna medan du fiskar gädda

och njut av sprakande norrsken om kvällarna, om vädret tillåter, när vi samlas för gemensam middag och drar våra fiskehistorier.

Syftet är att framhäva gäddan som en viktig art i våra vattendrag och samtidigt bevisa att vi är en stor grupp fiskare som gärna åker till platser som ännu är outforskade och få chansen att uppleva ett magiskt bra gäddfiske.

Träffa likasinnade fiskare och ta lärdom av varandras erfarenheter. Det spelar ingen roll vilken metod du fiskar,om du spinnfiskar, trollar eller flugfiskar. Alla är välkomna och vem vet, kanske finns det möjlighet för dig att prova en ny metod för att lura gäddan till hugg.

 

Ta med dig dina bästa polare, båten, flytringen, kajaken, vadarna eller vad du nu själv finner lämpligt för här finns möjlighet till att fiska i både små och stora vatten.

Storsjö Fiskecamp erbjuder följande:
Stuga 36:1 och 36:2 (minst 2 pers i varje stuga) 2.075kr/pers
Campingstuga ( där kan man bo ensam också) 1.325kr/pers
I det priset ingår logi 3 nätter (Tor 20/9 – Sön 23/9 v.38) + fiskekort 3 dagar + middag 3 dagar.
Tillägg lakan/handdukar 110kr/pers
Slutstäd 200kr/pers
Hyra flytring/båt 120kr/pers

För mer info/boka boende och eventuellt båt/flytring via telefon eller mail
0687-21122
storsjo.fiskecamp@telia.com
Uppge Norrskensgädda2018

Jan Ohlsson från FishEco och Sussi Stridh GreysFlyfisning/Team Abu kommer att finnas på plats för att dela med sig av sina kunskaper. Sussi Stridh har besökt Storsjö Kapell i 10 års tid och de senaste åren med stort fokus på gädda med riktigt bra resultat. På fiskecampen finns guiden Kristian Rantala som ni har möjlighet att boka. Kristian har stor erfarenhet av gäddfisket i och omkring Storsjö med omnejd.

 

Hoppas vi ses!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *