En uppmaning till besökare inför Sportfiskemässan…

Nu är det äntligen dags för årets inomhushöjdpunkt, nämligen Sportfiskemässan.

Jag kommer att befinna mig i Hardy/Greys monter alla tre mässdagar och jag hoppas att ni tittar förbi, pratar tips och trix angående framförallt gäddflugfiske, självklart har ni möjlighet att titta och prova de spön jag använder inom flugfisket.

Men du som besöker mässan, tänk på att försöka komma ihåg att ta med dig en påse, väska, trunk, container beroende på hur mycket du planerat ta med dig/köpa hem från mässan. Med tanke på att vi alla älskar att vara ute i naturen, längs älven eller på sjön, man blir ju totalt spak och ledsen av att se all plast som ligger och skräpar där ute. Så en liten tanke från mig då det är långt ifrån alla butiker som packar ner sålda varor i papperskassar till er kunder. Men, det finns en del butiker som faktiskt valt att gå över till papperskassar istället för plastpåsar, en stor eloge till er!!!

Det var bara en lite tanke i all välmening från mig, så rota nu fram din snyggaste shoppingbag och shoppa loss bland sortimentet eller plocka på dig kataloger och diverse informationsmaterial.

Jag ska också ärligt erkänna att jag har liiiite ångest över att behöva vara inomhus denna helgen, med tanke på vädret och det fina isläget jag har på hemmaplan. Det är nästan så att jag hellre vill vara hemma och ismeta men jag vet att det är så värt det att delta på mässan och prata med gamla och nya vänner. Jag har precis snickrat ihop en vlogg om ismetet 2018 som jag hitintills upplevt ihop med både nya och gamla vänner.

Vill ni kolla in den så finns den och en del andra vloggar på min youtubekanal –> Sussi Stridh Sportfishing

Foto: Joacim Bertilsson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *