Rügen är inte lätt… men det går!

Det är därför vi åker till Rügen, grymma Jonathan Kamb med plussare!

Dag två i gäddparadiset startade med säkert 60-70 cm lägre vatten! Där det igår fanns vatten fanns idag land… Ett dropp som de mest rutinerade sportfiskarna hör sällan sett maken till över en natt. Att dessutom vakna i och åka ut i vindar upp till 17-18 ms gjorde inte fisket enklare 😉

https://www.facebook.com/FishEco/videos/438486257100254/

Trots det och trots ett fiske som kanske går till historien som ett av de svårastes lyckades några landa riktigt flotta fiskar! Här är en av dessa! Skickliga Jonathan med en 116 cm Rügendonna på 11200 gram! Det är bara att gratulera!

Imorgon tar vi dom riiiiktigt stora 😉 Hur det gick för FishEco! Jodå… vi har fiskat som gudar… men det räckte inte idag…

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *