Stort test av ismetespön, rullar, linor och isborrar…

Diverse ismetefix, Nanofil 0,28 Fireline Tracer Braid 0,28 mm

Visst är man lite knäpp. Först mässa på dagen sedan en helkväll med pul och utrustningsfix… Med andra ord en hel lördag i fiskets tecken. Ibland undrar jag vem som är knäppast, jag, eller min familj som låter mig hållas 🙂

Erik Orre binder flugor på Möller Bil

Nåväl, det som skett under kvällen är som sagt pul o fix med grejor. Inte nog med att det var mycket eller tom bara, fiskerelaterat idag, det är än värre i morgon söndag. Då är det ismetepass med Tuben Persson, vi ska testa grejor från Abu Garcia och förhoppningsvis CWC. Abus nya Nanofil 0,28 ska få bekänna färg tillsammans med deras Royal Commodore spön. Vi har även laddat med Fireline Tracer Braid, med sina olika färger kan den bli klart spännande att testa i kalla miljöer. Till det finns både ambassadeurer med och utan räkneverk som gös- och gäddtämjare…

I soliga Karlstad finns än mer grejor hos Sebastian Wiman som snart ska utsättas för vinterfiske och test. I Uppsala finns ett gäng isborrar som Jonathan Jansson vässat till max, också redo att bekänna färg. Allt detta kommer ni att kunna läsa om på +FishEco eller i +MagazineFishEco under vintern. Nu måste ismetepulkan fram, den har bott på vinden med sin bästa vän mr Isborr. Dags för ett kärt återseende. Så ere…..

Over and out

//Jan O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *