Karma16

Nu är årets upplaga av välgörenhetsinsamlingen Karma över. Igår kväll avslutades auktionerna på Tradera och det luktar nytt rekord. Förra året samlade 67 bidrag in fantastiska 165 239 kronor men årets 80 bidrag verkar bräcka den siffran. Den slutgiltiga summan, som sedan skänks till Unicef, presenterar FishJoin i mitten av denna vecka.

Själv ställde jag upp med en heldagsguidning för tredje året i rad och för tredje gången inbringade den över 4000 kronor, 4155 för att vara exakt.

 

img_7355

 

Otroligt roligt! Även roligt att den som stod som vinnare, Felix, är en av mina mest trogna bloggläsare som jag dessutom varit i kontakt med tidigare och även träffat på sportfiskemässan i våras. Det ska bli fantastiskt kul att köra ett redigt gäddpass under våren 2017.

Jag vill passa på att tacka Felix för hans generositet men även de andra som budade på mitt bidrag (bland andra Anders som vann förra året). Vidare vill jag sända tack till alla som budat på alla andra auktioner plus de som lagt ut alla bidragen. Oscar Pendse och Therese Sundström på FishJoin ska också hyllas för deras arbete och engagemang med årets Karma. Sist men inte minst ska också Karmas grundare få en eloge. Det är förstås den gode Mikael ”CaesarLures” Hedsén som startade det hela i december 2009. Startade något som växt sig så starkt att det snart nog är ett begrepp i hela sportfiskesveriges medvetande. Åtminstone i början av december varje år.

Skitfiske på er, så länge!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *