Superkväll för fiskande barn!

I torsdags förra veckan hade vi ordnat med trivselkväll/metartävling, vilket är en tradition sedan många år tillbaka i Gisshultasjöns FVOf.

 

Jag gjorde mitt bästa för att få tag i priser så att det skulle räcka till alla barn under 16 år som var med och metade. Mats Aronsson på Fiskestig i Eksjö försåg oss med massor av fiskeprylar och Marcus Hermansson från Hökensås Sportfiske skickade ett stort paket med mängder av prylar.

 

Pappa hade köpt korv och bröd och stod för grillandet, men det visade sig ganska snart att korven inte skulle räcka då det dök upp betydligt mer folk än det någonsin tidigare gjort, trotts att det var en regnig kväll.

 

_MG_3094

 

Här förbereds grillen under en presenning.

 

_MG_3096

 

Taktiksnack på gång, under paraplyet.

 

_MG_3095

 

Här riggas det och förbereds det för fullt! Familjen Karlsson är redo för startskottet!!

 

Totalt var det 31 vuxna och 23 barn som deltog i själva metestävlingen men det var också en hel del som var på plats och bara minglade.

 

Av de som deltog i den vuxna klassen var det de 5 bästa som fick pris.

Anna-Ida Wallin knep första platsen i år och jag andra platsen, vi turas tydligen att vinna vartannat år 😉

Felix kom på en fjärde plats och detta taggade honom till tänderna att gå in för tävlingen på fullaste allvar nästa år!!

 

Men som sagt, detta ska inte tas för allvarligt utan tanken är att göra något kul för familjerna och barnen som håller till runt sjön med omnejd.

 

_MG_3106

 

Ni må tro att det var glada barn som kom upp till det dignande prisbordet för att få välja ett pris och stolta föräldrar som hejade och klappade händerna.

 

_MG_3114

 

Första priset i barnklassen tog Erik Hagelberg och andra pris Tea Moden, efter det var det ytterligare 21 barn som fick hämta pris och de som inte varit med tidigare år fick även med dvd skivan Fiska Fiska Fiska.

 

Tack alla inblandade för en toppenkväll och ytterligare ett sort tack till Mats och Marcus för de såååå uppskattade priserna!! ( Det finns självklart en hel del priser över men de ser vi till att använda nästa år!! )

2 svar på ”Superkväll för fiskande barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *