Tjejfiskets dag!

I morgon är det dags igen!

För 3:e året på raken ska vi Fjällor från lokalavdelning Småland ordna denna tillställning i Eksjö vid Abborragölen.

Vi har som vanligt draghjälp av Mats från Fiskestig som kommer att finnas på plats för att sälja utrustning ( oftast till riktigt bra priser ) och även ha lite spön för utlåning.

Tage, som ansvarar för gölen, finns också på plats för att se till att allt går rätt till vid fisket och det är även till Tage som vi får betala/upptagen fisk ( regnbåge ) om man nu inte väljer att lösa ett fiskekort istället. Ett fiskekort kostar 200:- och då får man ett dygn på sig att ta upp 3 fiskar.

Det är Eksjö Sportfiskeklubb som driver gölen och jag hoppas att även fler representanter från klubben dyker upp.

 

Kommer det några manliga fiskare så får de självklart lösa fiskekort om de vill fiska i gölen.

 

598923_10150884280697081_1272090642_n

 

Nytt för i år är att Elsies konditori har sponsrat oss med fika och LG Collection AB med kaffe, att Studiefrämjandet bidragit med annonser i Smålandstidningen och detta hoppas vi leder till fler att fler tjejer dyker upp!

 

Som sagt, Jag, Jessica och Jennie hälsar alla välkomna att visa sitt intresse för att det finns tjejer som fiskar och vi tre representerar Fjällorna!

 

Varmt välkomna!

Bor ni inte i närheten så kika in på Fjällornas hemsida och klicka vidare på Tjejfiskets dag för att se om det finns någon aktivitet i din närhet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *