Ny redaktionsbåt på gång…

Mako 18 LTS

Mako 18 LTS i full fart… eller flyg om man så vill

Ja nu går vi i väntans tider, ny redaktionsbåt är beställd 🙂 Efter att ha provkört en Mako 18 LTS från Mojoboats kan vi bara konstatera att kärlek uppstod till stort kastdäck, riktigt snygg design och lättdrivet skrov. En båt med rätt storlek och utrymmen som vi både kan filma, tävla och testa utrustning från helt enkelt.

Vi fortsätter också vårt samarbete med Evinrude och på aktern kommer det att sitta en 115 hk E-Tec. Elektroniken handlar vi av Comstedt, nya ekolod, Talon, Minn Kota Ulterra mm ska skruvas o bultas. Självklart kommer det mer om vårt nya båtprojekt under sommar och höst. Håll utkik…

//Jan O

 

1 svar på ”Ny redaktionsbåt på gång…

 1. Hej

  Var monterades elektroniken och lodet?
  Såg en video du länkat det gjordes via motorfästet för få fast lodet.

  Är intresserad av 360 hummingbird. Har du tid dema det vore sjyst.

  Bor i Bro och såg du var utanför där jag bor

  /Martin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *