Dagsgös och mörkergös…

En kvällsjagande vampyr...

En kvällsjagande vampyr...

Under helgens testpass har det tjongat i ordentligt vid några tillfällen. Att ismeta gös är något av det mest intressanta och komplexa som finns. Det går aldrig riktigt att riktigt klura ut hur denna fisk tänker. Men, min och mina kamraters egna erfarenheter kring hur, var och framför allt när på dagen man kan förvänta sig att vampyrerna biter blir allt större. Skickliga fiskare fiskar faktiskt gösen allt tidigare och allt senare på dygnet, med ganska stor framgång dessutom.

Flott gös från mitt på dagen...

Flott gös från mitt på dagen...

Bifogar ett par bilder på ett par fina fiskar, en från mitt på dagen och en från mörkret. Det kommer mer om detta i +MagazineFishEco snart 🙂

//Jan O

1 svar på ”Dagsgös och mörkergös…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *