Sportfiskemässan 2016 – följ med via youtube

För de av er som sitter hemma och tjurar för att ni inte har möjlighet att vara på mässan så finns ju möjligheten att hänga med lite genom oss bloggare. Det blir bilder och skrivna ord men kanske vill man istället se rörliga bilder? Då finns det några youtubekanaler att kika in på. Den som lägger ut mest under mässans gång med en mängd liveintervjuer är naturligtvis FishEco.

 

25c4afe6622b1dde9743f1cb3243cc58

Igelkottfilm, Syndom, Jan O och Sebastian poserar.

 

Det ligger redan ute ett gäng intervjuer med bland andra Stefan ”Trumman” Trumstedt, Joe ”Trueglide” Peterson och Anton Tsvetkov, för att nämna några. In och kolla! Livesändningarna filmas i FishEcos redaktionsbåt som står utanför mässhallen (där också jag sitter och skriver dessa rader) men för att hålla sig ajour med vad som händer där inne kör herr Wiman en egen liten intervjuserie; ”Sebbe kollar pulsen inne på sportfiskemässan.” Inte missa!

 

 

 

En annan som alltid brukar springa runt och filma och göra sevärda och smått galna intervjuer är Fiskkonservator Lubbe, aka FKP/Gear. Här får man dock ha lite tålamod, filmerna brukar komma strax efter mässan.

 

Lubbe intervjuar Svartzonker och Trueglide

 

Stinger Productions gör många snygga filmproduktioner och är också väl värda att hålla utkik efter när mässan är slut. De springer runt och filmar för fullt.

Jag snackade med Ulf Hagström, den gode flugbindaren.

 

IMG_6908

 

Han har varit fullt upptagen under mässan än så länge med att sitta och binda flugor på bindargatan samt en demo på stora scenen. Han hade dock ambitionen att gå runt och filma lite han också. Håll utkik även på hans youtube-kanal.

Nu har ni lite att titta på och jag ska fortsätta att fota plus mingla. I detta nu börjar också livesändning med Albin Shargi. Håll till godo!

 

Jan O och Albin

 

Skitfiske på er, så länge!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *