Sportfiskemässan 2016 – Aktiviteter

Man kan grotta ned sig totalt i beten här på mässan men det finns faktiskt också annat att göra. Eastfield har t ex. en liten quiz. Gå runt på mässan och leta reda på svaren och du har chansen att vinna ett grymt gäddspö lagom till vårfisket.

 

 

För dem som vill prova att kasta fluga finns alla möjligheter. En stor kastbana/bassäng erbjuder rejäla ytor att testa denna konstform. Det är även en mängd demonstrationer där. För att se programmet, klicka här.

 

 

Kanske vill du istället få tips på hur du kan förbättra din teknik med haspel eller multi? Micke Boetke från Sportfiskeboden demonstrerar sin grymma teknik.

 

Prickkastning på hög nivå.

 

I det stora akvariet demonstreras en mängd beten från diverse företag. Trevlig avkoppling också från mässruschen, att bara sätta sig en stund och titta på gäddorna som Niklaus Bauer fiskade upp i veckan som gick. För att se programmet till akvariet, tryck här.

 


Fler beten visas också i dragbassängen. Väl värt att kika förbi. Programmet för den hittas här.

 

 

På stora scenen händer också mycket roligt. Vad sägs om gäddsnack med Svartzonker & Falklind, blugbindning med Ulf Hagström eller gösfiske med Cecilia Grönberg? För att nämna några. Den stora publikattraktionen blir säkerligen finalprogrammet av Fly vs Jerk 7 som förhandsvisas idag klockan 16.30. Helgens scenprogram hittas här.

 

Falklind och Svartzonker in action.

 

Tillräckligt att fylla en heldag eller varför inte tre? För er som har tänkt att besöka mässan imorgon, lördag; kom förbi FishEco längst ned i Entrehallen (i närheten av Victoriahallen) och hälsa! Hoppas att vi ses!

Skitfiske på er, så länge!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *