Ett avslut

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här! Så pass länge att jag har kommit fram till att min tid inte räcker till.

Jag har haft namnet Ensamvargens Fiske sedan 2012 tror jag. Bloggen har levt länge och jag startade den på någon bloggportal för länge sedan.
Men 2016 hamnade den på Fisheco vilket såklart var väldigt roligt! Totalt antal inlägg har jag ingen aning om, men det är många hundra!
Jag har lagt ned mycket tid på mitt skrivande, men det är för jag tycker det är riktigt roligt. Sen är det såklart roligt att folk läser det man skriver!

I slutet av 2016 hörde Tommi “Tomba” Meriläinen av sig till mig, han drev då sin blogg Semispecimen. Han tyckte att det var dags att vi gjorde något tillsammans. Vi knäckte en idé och våren 2017 lanserade vi Swedish Anglers. Jag började i samma veva skriva någon artikel till Magazine FishEco, så helt plötsligt skulle man skriva på många olika ställen.
Inläggen på bloggen började minska och har sedan sjunkit stadigt. Mitt fokus har helt enkelt flyttats till i första hand Swedish Anglers.

Förutom Swedish Anglers har det också blivit några artiklar.

Det känns lite vemodigt, men jag kommer att lägga ned namnet Ensamvargens Fiske.

Bloggen och dess innehåll hoppas jag få leva kvar ett tag på Fishecos sida. Men Facebooksidan kommer att stängas ned inom kort och mitt Instagramkonto har bytt namn till christian.swedishanglers. Här kommer jag fortsätta publicera bilder från mitt fiske, det blir ett sätt att fortsätta få dela med mig av mitt fiske istället för bloggen. 

Mitt huvudfokus numera kommer att vara Swedish Anglers, det och att skriva artiklar/recensioner till tidningar när tiden finns!

Jag och Tomba har mycket med Swedish Anglers, det blir bland annat ett Metetorg på Sportfiskemässan 2020, jag kommer vara på den nya Metemässan – Svenska Meteträffen 7-8 mars i Knislinge och hålla föredrag, visa upp fiske live där och såklart är Swedish Anglers där som utställare. 

Men vad som händer framöver med Swedish Anglers kan man såklart få reda på via hemsidan eller vår Facebookgrupp! Så kolla in det.

Jag vill avsluta med att tack Jan O för allt! 

Du gav mig chansen att få synas på FishEco, du har publicerat mina artiklar i MagazineFishEco och du är och kommer alltid vara en inspiration! Så tack så mycket för chansen, det har betytt mycket för mig!
Sen hoppas jag att ja får fortsätta skriva till Magasinet när tiden finns och när det passar!

Tack Jan O! Du är en inspiratör av rang!

2020 ligger inte långt borta och jag hoppas på ett riktigt spännande år i sportfiskets underbara värld! Glöm inte bort att komma förbi och säga hej på Sportfiskemässan och Svenska Meteträffen!

Tack för mig som Ensamvargens Fiske!
/Christian Ottosson


2 svar på ”Ett avslut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *