Värme!!

I skrivande stund sitter jag och Felix i stugvärmen nere på Sandhamn Marine i Bleking.

Ute fläktar det på och man hör hur vågorna kluckar och presenningarna som skyddar båtarna på land prasslar.

Det riktigt viner runt stugknuten men det bekommer inte mig.

Jag är här för en helgs avkoppling då det varit mycket jobb sedan innan nyår och vi båda behövde komma bort några dagar.

Fast kylan utomhus försvinner snabb från min kropp och själ när jag fick veta en av de som nominerat min blogg till Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013

 

bb_int

 

Sussi Stridh är en härligt positiv fisketjej som hela tiden drar på nya fiskeäventyr ofta på egen hand men lika ofta med spännande sportfiskeprofiler eller sin radarpartner och sambo Felix Rimfrost.

Flugfiske är i centrum för Sussis fiske och under året har man bland annat kunnat läsa om en fantastiskt spännande resa som paret gjorde tillsammans med ett gäng fiskenördar till Grönland för att lura de gäckande och otroligt vackra havsvandrande rödingarna.

Gäddfiske på fluga i havet och fiske efter öring i rinnande vatten är andra grenar i Sussis fiske som ofta kommer upp på bloggen som är väldigt aktiv och fylld med fantastiska foto från hennes äventyr. / H Lindqwist

Nomineringen var verkligen fint skrivet och jag tackar så jättemycket Hasse!!!

 

En annan sak som gör mig varm är min vän Lindha 

Hon blev nr 1000 till att gilla min fiskesida på facebook –> Här <–

 

1066_52980197080_6875_n

 

Hittade en gammal bild på oss två Ler

Lindha har påpekat att hon gärna vill hänga med på gäddfiske i Blekinge och det har jag lovat henne att hon ska få uppleva. Men som ovan sportfiskare kanske det inte är så trevligt att stå ute i full snöstorm, så vi tar tag i detta framåt våren istället.

 

Jag har råkat på en rejäl förkylning så det kan ju inte bli värre av att stå ute och fiska kommande dagarna, men vi får väl som om jag har rätt eller fel i det.

 

Återigen, tusen tack både Hasse och Lindha för att ni höjer värmen inom mig <3

4 svar på ”Värme!!

  1. Gullig du är!! Absolut ska jag med till ”mitt” Blekinge! Men lite varmare får det allt va! Hoppas du håller värmen nu med alla dina nya fodral! När jag åker med är det ju glam som gäller..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *