Rimfrost på julafton!!

Som nog redan de flesta vet så har jag turen att dela mitt liv och leverne med Felix. Han dök upp i mitt liv någon gång under våren 2011, fanns där på facebook men det var först hösten 2011 som det klickade på riktigt. Jag är så glad att våra vägar korsades och det har hänt så mycket i vårat liv tillsammans som jag aldrig skulle velat vara utan. Självklart blir det då Felix som får vara tomten här i bloggen genom att svara på mina frågor

 

Beskriv ditt fiskeintresse:

Jag är allätare vad gäller fisket. Gillar mete i alla dess former, flugfiske, spinnfiske, jerkbait, vertikalfiske, osv. Allt som ger lite spösprattel är härligt. Har fiskat sedan tidiga tonåren och tävlingspimplade hårt en period i sörmlandsdistriktet. Numera tävlar jag inte längre, inte ens gäddfisketävlingar. Men jag gillar att skrivbordfiska också. Jobbar ideellt som redaktör, bloggare och webbansvarig för Svenska Gäddklubben.

 

fula_fiskar

 

Var det något speciellt som hände under året 2012?

Verkligen! I somras flyttade jag till min stora kärlek Sussi. Att kunna dela fiske- och fotointresset med sin kvinna är få förunnat och en dröm som gick i uppfyllelse för mig. Nu far vi land och rike runt på olika fiskeexkursioner och jag trivs som fisken i vattnet.

 

Vad siktar du på inför 2013?

Under 2013 ska du och jag på vårt stora fiskeäventyr på Grönland där vi ska flugfiska havsvandrande rödingar. Det blir nog en upplevelse där vi även ska passa på att fotografera den vidsträckta, karga naturen.

 

Vem eller vilka är din/dina förebilder inom fisket och varför?

Mina förebilder och lite av fadersfigurer (min egen far gick tyvärr bort när jag var 3 år) är Ove Bodin och PO Andersson från Flen. Det var dessa herrar som tog med mig och mina kompisar på bottenmete och flugfiske för första gången. Det var en rolig och spännande tid i mitt liv. Där vaknade mitt fiskeintresse på allvar som sedan utvecklats till livet självt. Nu kan jag inte leva utan fisket…

 

Är det något särskilt du vill säga mig eller mina läsare?

Tack för att du kom in i mitt liv som en virvelvind och svepte mig med. Vi ska leva, älska, fiska och bli gamla tillsammans. Utan dig är jag ingenting…

Let’s go fishing!

 

dansar

/ Felix Rimfrost

 

Tusen tack hjärtat mitt för att du ställde upp på detta! Nu firar vi lite jul ihop tycker jag, typ en timme eller så. Förlåt att jag överger dig denna julhelg men jobbet kallar och slantarna kommer väl till pass när vi väl ska bege oss iväg på den spännande resa vi har framför oss.

2 svar på ”Rimfrost på julafton!!

  1. God Jul Sussie o Felix. Det är kul att läsa din blogg och se dina fantastiska bilder. Det blev så att jag blev sugen att fota själv. Det införskaffades en kamera.

    Hälsningar Stikkan i Värnamo.

    • Tack så mycket Stikkan!! Härligt att du skaffade en kamera, nu får du allt börja visa upp dina alster!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *