Ett drömmars abborrfiske!

Ja hur skall jag börja! För ett stycke veckor sedan besökte jag tillsammans med Manuel Fyrestam, Petter Eriksson, Christoffer Bruhn och John Eklund det omtalade PerchZilla. Resultatet minst sagt overkligt – att få vara med om så många abborrar över två kilo på så kort tid är något man endast kunnat drömma om. Vi planerar nu knyta ihop säcken där vi hoppas kunna dela denna resa med er på bästa sätt. Nästintill allt filmades och visst skall detta sammanfattas och läggas ut på Youtube inom en inte allt för lång framtid. Håll ögonen öppna för detta och mer!

Skickar med ett fåtal borrar från resan, samtliga på en bra bit över den magiska tvåkilos gränsen.

Martin Wasberg
Christoffer Bruhn
Manuel Fyrestam
Petter Eriksson
John Eklund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *