Första Inlägget!

Godkväll! J

Mitt första inlägg här på FishEco blogg, nu flyttad från min tidigare 7 år gamla. Namnet kvarstår och betydelsen är fullt logisk för oss sportfiskare – fiske är ett beroende och där ett riktigt bra beroende! Vill ni läsa om mina tidigare turer in och kika på http://fishingdependence.blogspot.se/ men allt från denna dag kommer enbart upp här.

Målet och visionen med bloggen är att ge er läsare en inblick i mitt och mina teamkamraters fiske där turer såväl tips och annat publiceras så ofta som möjligt.

Till en början måste jag presentera mig. Mitt namn är Martin Wasberg och jag är född 91. Jag bor söder om Stockholm i en mindre villa med min fina sambo. Jag har fiskat sedan jag för första gången stod och kunde göra mig förstådd. Fisket sedan dessa har helt klart varit min största hobby och idag något jag prioriterar högt. Mitt fiske tillämpas i hela Sverige, i sjö, hav och strömmande vatten. De arter jag främst fiskar är gädda, abborre och gös men även en del ädelfisk samt hälleflundra och andra arter längst med Norges kust. Jag föredrar helt klart spinn men tillämpar även andra metoder såsom flötestrolling, trolling, ismete, fluga, havsfiske, mm.

Jag jobbar annars som konstruktör där jag i år tog min civilingenjörsexamen. 😀

Tidigare detta år blev jag även officiellt medlem i Team Gunki Sweden vilket är riktigt kul då varumärket tillsammans med Illex samt Pezon & Michel växer snabbt och som enligt mig har riktigt bra prylar.

Jag strävar hela tiden mot att bli en bättre fiskare – kunskapsmässigt (teoretiskt) och teknikmässigt (praktiskt).

Jag vill poängtera att jag gärna vill att ni läsare ställer frågor och skapar diskussioner här på bloggen och att ni då tänker efter för att stämningen alltid skall ligga på topp. Jag vill att bloggen i helhet ger ett bra intryck utan smutskastning eller liknande. Fiske är för mig något jag gör för att det är så fruktansvärt underbart på alla sätt och absolut inget annat.

Inom kort kommer självklart mina första ”fiske” inlägg, hoppas ni gillar det. Jag har så mycket på hög som väntar att publiceras! 🙂

Sist måste jag även nämna att jag har ett stort intresse för foto och film där jag skapar filmer tillsammans med dem jag fiskar med. Är detta något ni är intresserade av får ni gärna kika in på min Youtube kanal samt Splash Internationals kanal där mina filmer kontinuerligt läggs upp – https://www.youtube.com/user/MartinWasberg och https://www.youtube.com/channel/UC00sTeRO0mMTDcNxaPvDQvQ 😉

Första bilder får bli denna granna abborre jag tog tillsammans med Manuel på fina 1630 gr och 46 cm i våras:

1630gr_46cm_blogg_1

Väl mött!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *