Äntligen premiär

Då var det äntligen premiär, inte för fiske utan för att presentera mig som en ny bloggare här på Fisheco!
Jag heter Christian Svensson och har tidigare drivit bloggen ensamvargensfiske.blogspot.se men har nu valt att fortsätta mitt skrivande här på Fisheco.
Jag är en 35 årig sportfiskenörd med en passion eller besatthet beroende på vem du frågar för mete. Jag metar året runt efter många olika arter så det blir allt ifrån ismete efter gäddor till somriga karpnätter. Men även feedermete efter till exempel mört och färna en härlig vårdag.
collage_1
Fiske för mig är en helhet, det är inte bara centimeter och kilon som är viktigt. Det handlar minst lika mycket om att planera och förbereda sina fiskepass och bygga upp stämningen. Sen får man tillslut åka iväg och njuta av till exempel en tidig morgon innan solen gått upp, man andas in den nya luften för dagen, tar fram sina fiskeprylar och börjar sätta ihop spön med mera. Förväntningarna är uppe i skyarna, man kastar ut på sin tänkta plats. Kaffet kommer fram, man sitter där och spanar ut över sjön, kollar efter någon aktivitet på platsen. När sen den där magiska stunden händer, flötet dyker, feedertoppen böjer sig eller larmet tar ton, ja då vet man att det blir nog inte bättre än så här! För oavsett vilka vi är, var vi bor, eller vilken typ av liv vi lever så är våra djupaste rötter i naturen.
bild_1
Tanken med den här bloggen är att dela med mig av mina meteäventyr bra som dåliga, men jag kommer också ge lite tips på hur man till exempel preparerar partiklar eller knyter en rigg. Är man intresserad eller nyfiken redan nu så finns det en hel del skrivet på min gamla blogg som jag kommer låta leva vidare och säkerligen länka till vid något tillfälle framöver.
Sen hoppas jag självklart kunna inspirera och få fler sportfiskare att få upp ögonen för metet genom bloggen, så jag vill passa på att tacka Jan O och Fisheco som gett mig möjligheten att få visa upp det lite glömda metet i ”finrummet”.

Jag hoppas verkligen att många sportfiskare kommer läsa om mina framtida äventyr här på bloggen och fram tills nästa gång vill jag önska er alla en god fortsättning och ett riktigt bra fiskeår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *